Mardin bağımsı adaylardan dernek ziyaretleri

Mardin bağımsı adaylardan dernek ziyaretleri

Mardin Bağımsız Adayı Abdulkadir Demir ile Kızıltepe Bağımsız Adayı Şeyhmus ünal, bugün seçim çalışmaları kapsamında Tuxubîler ve Mihelmiler Derneklerini ziyaret etti.

A+A-

Yurtsever Demokrat ittifak'ın Mardin Büyükşehir Bağımsız Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Demir ile Kızıltepe Bağımsız Belediye Başkan Adayı Şeyhmus Ünal, bugün bir dizi ziyarette bulundu.

Beraberlerindeki heyetle Mihelmîler Derneği'ni ziyaret eden Abdulkadir Demir ve Şeyhmuş Ünal, Dernek Başkanı Süleyman Aras tarafından karşılandı. Dernek başkan ve yöneticilerine Yurtsever Demokrat İttifak'ın seçim stratejileri hakkında bilgi veren heyete Başkan Aras başarılar diledi.

Bağımsız Adaylar Demir ve Ünal, bugün ayrıca Tuxubiler Derneği'ne de bir ziyaret gerçekleştirdi. Dernek Başkanı İbrahim Dunlayıcı ve dernek yönetici ve üyelerin tarafından sıcak bir şekilde karşılana Yurtsever Demokrat İttifak Bağımsız Adayları Abdulkadir Demir ve Şeyhmus Ünal, belediyecilik anlayışlarında çokdillilik ve çok seslilik olduğunu ve seçilmeleri durumunda Kürtçe'yi ön plana çıkaracaklarını söylediler.

Bağımsız Adaylara, bağımsız siyasetćiler Hüseyin Kaplan, Kemal Yıldırım ve PAK Mardin il Başkanı Bedran Acar da eşlik etti.

merdn1.jpgmerdn2.jpgmerdn3.jpgmerdn4.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.