Hakkari Valiliği'nden silahlı yaralamayla ilgili 'MHP' açıklaması

Hakkari Valiliği'nden silahlı yaralamayla ilgili 'MHP' açıklaması

.

A+A-

Hakkari'de bir kişinin tabancayla yaralandığı kavgada olaya MHP İl Başkanı Fatih Özbek'in de karıştığı iddialarına ilişkin valilikten açıklama geldi.

Hakkari Valiliği, dün bir kişinin silahla yaralandığı olayın şüphelisinin kısa sürede yakalanarak adli tahkikata başlandığını, olayın MHP Hakkari İl Başkanı Fatih Özbek'le ilgisinin olmadığını duyurdu. Valilik, olayın, sosyal medya hesaplarında iddia edildiği gibi Özbek ile ilgisinin olmadığı, alacak-verecek meselesinden kaynaklandığını söyledi.

Valilikten dün yaşanan olaya ilişkin yapılan açıklamada, bazı basın organları ve sosyal medya hesaplarında yer alan, Özbek'in silahla birini yaraladığına yönelik iddiaların asılsız olduğu belirtildi.

Kimliği belirli iki kişi arasında alacak verecek konusundan kaynaklı husumet sonucu silahla yaralama olayının gerçekleştiğine yer verilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi.

"Konunun şüphelisi olaydan kısa zaman sonra yakalanmış, adli tahkikata başlanılmıştır. Bahsi geçen olayla MHP İl Başkanı Fatih Özbek'in ilgisi yoktur. Ayrıca bu konuyu kasıtlı kullanarak huzur ve güven ortamını bozmaya çalışanlar hakkında gerekli adli süreç başlatılmıştır." 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.