DOGÜNKAD’da başkanlığa Rojda Yılmaz seçildi

DOGÜNKAD’da başkanlığa Rojda Yılmaz seçildi

.

A+A-

Yaklaşık 11 yıl önce Diyarbakır’da kurulan Doğu ve Güneydoğu İş Kadınları Derneği (DOGÜNKAD)’da bayrak değişimi yapıldı.

Doğu ve Güneydoğu İş Kadınları Derneği’nin (DOGÜNKAD) 4. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Dernek binasında yapılan ve tek lise ile girilen seçimlerde Rojda Yılmaz DOGÜNKAD’ın yeni başkanı seçildi. Başkan yardımcılığına Özlem Külahci, Genel Sekreterliğe Fidan Bozdoğan, Saymanlığa Hilal Yalçın ve yönetim kurulu üyeliğine Dorşin Yalçın getirildi.

Üreten kadınlara destek olacağız

Seçimlerin ardından kısa bir konuşma yapan derneğin yeni başkanı Rojda Yılmaz, “Bu bayrak yarışında bizden önce görev alan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Amacımız farklı sektörlerde çalışan kadınlarımızın sorunlarını çözmek ve kadınları üretime dahil edecek projeler geliştirmek. Kadınlarımızın karşılaştığı tüm sorunlarla mücadele etmek kentteki sivil örgütleri ile işbirliği içinde olacağız. Üreten kadınlar olarak ‘yarınların inşasında da biz olacağız’ şiarından vazgeçmeden yolumuza devam edeceğiz. Bu çerçevede tüm kadın arkadaşlarımızı aktif olarak çalışmalarımıza katılmaya davet ediyoruz” dedi.

Yılmaz son olarak, eski başkanlar Ferda Cemiloğlu ve Nevin İl’e teşekkür etti.

Öte yandan önceki dönem başkanlık yapan Ferda Cemiloğlu ve Nevin İl, doğal üye olarak yönetimde yer alacaklarını ve yönetime destek vereceklerini dile getirdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.