Bisikletle dünyayı gezen Japonyalı Shogan Kameda Elazığ’da bıçaklandı

Bisikletle dünyayı gezen Japonyalı Shogan Kameda Elazığ’da bıçaklandı

.

A+A-

Japonya’dan bisikletiyle dünya turuna çıkan Shogan Kameda, kamp yaptığı Elazığ’da bıçaklı saldırıya uğradı. Tedavi altına alınan Kameda, "Türkiye için seyahatim bitti" dedi.

İHA’nın haberine göre yaklaşık 12 sene önce bisikletle dünyayı gezmeye başlayan 45 yaşındaki Shogan Kameda, farklı ülkeleri gezdikten sonra Türkiye'ye de geldi,

Shogan Kameda'nın Muş’tan sonraki durağı Elazığ oldu. Burada Sivrice ilçesinde kamp yapan Kameda, dişlerini fırçalarken, kimliği belirsiz bir kişi tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve güvenlik ekipleri sevk edildi. Kameda, ilk müdahalenin ardından Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

‘Neden bana kızdı, bıçakladı bilmiyorum’

Japonya’dan dünya turuna çıktığını kaydeden Kameda, yaşananları şöyle anlattı:

“Malezya, Çin gibi yerleri yürüyerek gezdim. Çin’de bir kız arkadaşım bana bisiklet hediye etti. Sonra Çin’den bisiklet ile dolaşmaya başladım. Sadece dişlerimi fırçalıyordum. Neden bana kızdı, bıçakladı bilmiyorum. 10 aydır bisikletim ile Türkiye’deyim. En son Elazığ’a geldim. Elazığ Hazar Gölü yakınlarında bıçaklandım. Kavga etmedik, aniden beni bıçakladı. Ben dışarıda dişlerimi fırçalarken ve çamaşırlarımı yıkarken Türkler bana kızıyordu galiba, Türkiye ve Japonya kültürü farklı. Ben dişlerimi fırçalıyordum ne için bıçaklandım bilmiyorum. Buradan sonra ne yapacağım bilmiyorum. Türkiye için seyahatim bitti. Bacağım çok ağrıyor. 12 senedir tüm dünyayı parasız dolaşıyorum. Genellikle çadırda kalıyorum bazen arkadaşımın evinde kalıyordum.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.