Behmen Kak Abdullah: Kürtlerin düşmanlarına boyun eğmesini istiyorlar

Behmen Kak Abdullah: Kürtlerin düşmanlarına boyun eğmesini istiyorlar

.

A+A-

Kürdistan Bölgesi Parlamentosu Üyesi Behmen Kak Abdullah, Kürdistan halkının moralini bozma amacında yayım yapan bazı medyalara yönelik açıklama yaptı.

Açıklamada, baş eğmeyenler oldukça hiçbir gücün Kürdistan halkının iradesini kıramayacağını vurguladı.

Kürdistan Demokrat Partisi (KDP) Kürdistan Bölgesi Parlamentosu Miletvekili Behmen Kak Abdullah bir basın yayınına yaptığı açıklamada,“Dün akşamdan beridir bazı bilinen medyalar Irakçılık, Cahşlık ve moral bozucu yayımlar yapıyorlar ve Kürtlerin düşmanlarına boyun eğmesi, teslim olması için aktif propaganda yürütüyorlar” dedi.

Abdullah açıklamasına devam ederek şu ifadelere yer verdi:

 “Kendi içerisinde büyük problemlerle boğuşan ve 7 aydır yaptıkları genel seçimlerden sonra hükümet kuramayan bir ülke var karşımızda. Sözüm ona Kürt medyası bu ülkenin propagandasını yapmaya çalışıyor, onlara gelip Kürdistan Bölgesini işgal etmesini söylüyor. Kürt halkı olarak biz bunlara alışığız çünkü tarihimiz her kesitinde böyle ihanetçiler ve cahşlar her zaman oldu.”

Behmen Kak Abdullah, “Halkın karşısına giderek şu soruyu soruyorlar; siz olası bir saldırıda Kürdistanı korumaya hazır mısınız? Ben de onlara diyorum ki 16 Ekim olayında herkes şahit oldu ki Kürdistan halkı asla boyun eğmez ve gerektiğinde kendisini feda eder” diyerek ekledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.