Başkan Barzani: Kürdistan öğretmenleri direnişte hep en öndeydi

Başkan Barzani: Kürdistan öğretmenleri direnişte hep en öndeydi

.

A+A-

 Kürdistan Öğretmenler Birliği’nin 59’uncu kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayan Başkan Barzani, Kürdistan’daki tüm öğretmenleri tebrik etti.

Başkan Barzani kutlama mesajında, Kürdistan öğretmenlerinin, iyi ve kötü zamanlarda direnişte hep en önde olduklarını dile getirdi.

Ulusal uyanışın ve vatanperverliğin yayılmasında, Kürt milletinin mücadele ve devrimdeki bütün aşamalarında öğrencileri yetiştirmelerdeki yüksek rolleri dolayısıyla Kürdistan öğretmenlerine teşekkür ettiğini belirten Başkan Barzani mesajının devamında şu ifadelere yer verdi:

“Şunu da hep göz önünde bulunduruyoruz ki Kürdistan öğretmenleri iyi ve kötü zamanlarda gönülden, fedakârca direnişte hep en önde yer aldılar, Kürdistan’da eğitim ve bilim sürecinin durmasına izin vermediler. Aziz öğretmenler, bütün kriz ve büyük sorunlara rağmen, öğrenim ve bilimin devamı ve aktarılmasında önemli örnek teşkil ettiler. Kürdistan öğretmenlerinin görev ve emeklerine teşekkür ediyorum. Hepimiz öğretmenlere borçluyuz.”


 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.