Yurtsever Demokrat İttifak Batman Bürosu Kitlesel Bir Katılımla Açıldı

Yurtsever Demokrat İttifak Batman Bürosu Kitlesel Bir Katılımla Açıldı

Yurtsever Demokrat İttifak Batman Bürosu 23.02.2019 günü kitlesel bir katılımla açıldı.

A+A-

PAK Genel Başkanı Mustafa Özçelik, PSK Genel Başkan Yardımcısı Bayram Bozyel, PAK Genel Başkan Yardımcısı Nurullah Timur, Yurtsever Demokrat İttifak  bağımsız adayları Sait Aydoğmuş, Abdulkadir Demir, Şeyhmus Ünal, Zeki Ekinci ile çok sayıda Kürdistani siyasetçi, PAK ve PSK’nin yönetici, üye ve taraftarları ile Batman halkı Yurtsever Demokrat İttifak Batman bağımsız adayı Feyyaz Ekmen’in tanıtım toplantısı ile Batman  Seçim Bürosu’nun açılışına katıldılar.
 

Yurtsever Demokrat İttifak Batman bağımsız adayı Feyyaz Ekmen’in tanıtım toplantısı, Batman’daki bir kapalı salonda gerçekleştirildi.

Toplantının sunum ve yönetimini PAK Parti Meclisi üyesi Siraç Kırıcı yürüttü.

Toplantı Ey Raqib marşı eşliğinde Kürdistan şehitleri için saygı duruşu ile başladı.

Saygı duruşundan sonra, PAK Parti Meclisi üyesi Siraç Kırıcı toplantıya katılanlara teşekkür etti ve Yurtsever Demokrat İttifak’ın önemine dair kısa bir konuşma yaptı.

40.jpg

Ardından PAK Genel Başkanı Mustafa Özçelik, PSK Genel Başkan Yardımcısı Bayram Bozyel, Batman bağımsız adayı Feyyaz Ekmen Yurtsever Demokrat İttifak’ın anlam, önem ve tarihsel rolü üzerine açıklamalarda bulundular.

Feyyaz Ekmen’in konuşmasından sonra, Siraç Kırıcı , Yurtsever Demokrat İttifak’ın bağımsız adayları Sait Aydoğmuş, Abdulkadir Demir, Şeyhmus Ünal, Zeki Ekinci’yi sahneye davet etti. Adaylar birlik ve ortak çalışmanın ifadesi olarak elele tutuştular.

Yurtsever Demokrat İttifak’ın Batman bağımsız adayı Feyyaz Ekmen’in tanıtım toplantısı coşkulu bir atmosferde gerçekleşti.

Tanıtım toplantısından sonra, PAK Genel Başkanı Mustafa Özçelik, PSK Genel Başkan Yardımcısı Bayram Bozyel, PAK Genel Başkan Yardımcısı Nurullah Timur Yurtsever Demokrat İttifak’ın bağımsız adayları ve geniş bir kitleyle birlikte salondan Batman  Seçim Bürosu’na kadar yürüdüler.

22.jpg

Yurtsever Demokrat İttifak Batman  Seçim Bürosu Mustafa Özçelik ve Bayram Bozyel tarafından açıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.