Süleymaniye'de hava saldırısı: Bir genç yaşamını yitirdi

Süleymaniye'de hava saldırısı: Bir genç yaşamını yitirdi

.

A+A-

Süleymaniye'nin Mawet ilçesine bağlı Gelale köyü yakınlarında düzenlenen bombardımanda bir gencin hayatını kaybettiği bildirildi.

Mawet ilçesi Kaymakamı Kameran Hasen, Mawet'e bağlı Gelale köyü yakınlarında düzenlenen bombardımanda bir gencin hayatını kaybettiğini açıkladı.

Rudaw ajansının aktardığına göre Kaymakam Kameran Hesen öldürülen gencin adının Muhammed Said olduğunu ve evinde öldürüldüğünü söyledi. Hesen, Muhammed Said’in nasıl öldürüldüğünü henüz bilmediklerini ancak drone ile öldürüldüğünden şüphelendiklerini kaydetti.

Öte yandan bombardımana ilişkin konuşan Amerikan Kürdistan-Irak Barış Ekibi Örgütü (CPT) üyesi Kameran Usman, “Öldürülen genç, bir grup arkadaşı ve ailesiyle birlikte evine gitti. Daha sonra arkadaşları ve ailesi Süleymaniye'ye döndü ve o evde yalnız kaldı” dedi.

"Türk savaş uçakları tarafından öldürüldü"

Kameran Usman da Muhammed Said'in öldürülmesi hakkında, "Muhammed Said, arkadaşları ve ailesi ile birlikte Gelale yakınlarındaki evlerine gittiler. Arkadaşları ve ailesi bir süre sonra Süleymaniye'ye döndü, kendisi evde yalnız kaldı. Türk savaş uçakları tarafından öldürüldü” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.