Saadet Partisi Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı PWK’yi Ziyaret Etti

Saadet Partisi Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı PWK’yi Ziyaret Etti

.

A+A-

Saadet Partisi Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhammed Sabır Fırat 04.03.2024 günü, PWK’yi Ziyaret Etti Saadet Partisi Diyarbakır İl Başkanı Abdurrahman Ergin ve Diyarbakır İl Yöneticileriyle birlikte, Kürdistan Yurtseverler Partisi (PWK) Diyarbakır İl Teşkilatı’nı ziyaret ettiler.

PWK Genel Başkan Yardımcıları Vahit Aba ve Mehmet Can Azbay, PWK MYK üyeleri Nurullah Timur ve Mehmet Ali Yılmaz, PWK Sözcüsü Hanifi Turan, Saadet Partisi heyetini karşıladılar.

Saadet Partisi Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhammed Sabır Fırat, bu karşılamadan dolayı PWK heyetine teşekkürlerini sundu.

Muhammed Sabır Fırat, seçimlere dair görüşlerini dile getirdi, projelerinden bahs etti ve PWK’den yerel seçimlerde kendisini desteklemelerini talep etti.

PWK heyeti de bu ziyaretten dolayı saadet partisi heyetine teşekkir etti ve kısaca PWK’nin yerel seçim siyasetini dile getirdi. PWK heyeti PWK’nin ‘’Birlikte adaylarımızı belirlemek, şehrimizi birlikte yönetmek için gelin Yerel Seçim Platformları oluşturalım’’ şiarıyla kamuoyuna sunduğu siyasetin önemini dile getirdi. PWK heyeti, ‘’Yerel Seçim Platformları’nın oluşturulamaması tüm halkımızın kaybıdır’’ dedi.

Saadet Partisi ve PWK heyetleri arasındaki görüşme dostane bir ortamda gerçekleşti.

04.03.2024

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.