Orhan Kotan’ın Eseri 23 Yıl Sonra Yeniden Kürtçe Okuruyla Buluşuyor

Orhan Kotan’ın Eseri 23 Yıl Sonra Yeniden Kürtçe Okuruyla Buluşuyor

Orhan Kotan’ın "Gururla Bakıyorum Dünyaya" adlı şiir kitabı, Kürtçeye çevrilerek ikinci baskısını yaptı.

A+A-

Orhan Kotan’ın şiir kitabı "Gururla Bakıyorum Dünyaya", yakın dostu Bedirhan Epözdemir tarafından Kürtçeye çevrilerek yeniden yayımlandı. İlk baskısı 2003 yılında yapılan ancak o dönem geniş bir dağıtım imkanı bulamayan eser, Ajans J&J etiketiyle okurla buluştu.

Yeni eklemeler yapıldı

Bedirhan Epözdemir, 105 sayfalık kitabın ikinci baskısına yeni bir önsöz ekledi. Eserde ayrıca; Epözdemir’in Orhan Kotan’ın cenaze töreninde yaptığı konuşma, yazar Mehmet Uzun’un Orhan Kotan ile Kurdistan Press’te gerçekleştirdiği röportaj ve Kotan’ın son şiir kitabı "Sancı" için kaleme aldığı önsöz de yer aldı.

Ailesine imzalayıp gönderdi

Epözdemir, yayınlanan eseri imzalayarak Orhan Kotan’ın eşi, kardeşi ve kızı Dilan’a gönderdi. Kitabın "www.ajansjj.com" adresi üzerinden temin edilebileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.