Mazlum Abdi'den Peşmerge ve Başkan Barzani’ye taziye mesajı

Mazlum Abdi'den Peşmerge ve Başkan Barzani’ye taziye mesajı

Demokratik Suriye Güçleri (DSG) Genel Komutanı Mazlum Abdi, İran’ın füze saldırısında şehit düşen Peşmergeler için bir taziye mesajı yayımlayarak, "Kürdistan Bölgesi halkının ve Peşmerge güçlerinin acısını paylaşıyoruz" dedi.

A+A-

Mazlum Abdi, bugün sabaha karşı Erbil’in Soran bölgesinde Peşmerge karargahlarına yönelik düzenlenen ve 6 Peşmerge’nin hayatını kaybettiği saldırı nedeniyle taziye mesajı paylaştı.

Mazlum Abdi, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Kahramanlarının şehadeti nedeniyle Kürdistan Bölgesi’ndeki Kürt halkının ve Peşmerge güçlerinin acısını paylaşıyoruz.

Ayrıca Başkan Mesud Barzani’ye, tüm Kürdistan Bölgesi yetkililerine ve şehit ailelerine başsağlığı diliyor, yaralılara acil şifalar temenni ediyoruz."

Peşmerge Bakanlığı, bugün yaptığı açıklamada İran’ın 6 balistik füze ile düzenlediği saldırıda 6 Peşmerge’nin hayatını kaybettiği, 30 Peşmerge’nin ise yaralandığını duyurmuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.