Kürt Kadınlar Birliği Platformu Heyeti Diyarbakır’da PAK’a Dayanışma Ziyaretinde Bulundu

Kürt Kadınlar Birliği Platformu Heyeti Diyarbakır’da PAK’a Dayanışma Ziyaretinde Bulundu

.

A+A-

17 Aralık 2022 günü PAK’ın Kürdistan Bayrağı Günü münasebetiyle PAK İl Teşkilatı’na asılan Kürdistan Bayrakları gerekçe gösterilerek, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talebi, Diyarbakır Sulh ve Ceza Mahkemesi’nin onayı ile Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polisler PAK Diyarbakır İl Teşkilatı binasında arama gerçekleştirmiş, bu arama sonucunda, tüm Kürdistan Bayrakları’na, bilgisayarlara, bazı kitap ve dergilere el konulmuştu.

Sevim Biçici, Zinet Dinçer, Nesrin Askar’dan oluşan Kürt Kadınlar Birliği Platformu Heyeti, 26.12.2022, pazartesi günü PAK ile dayanışma amacıyla PAK Diyarbakır İl Teşkilatı’nı ziyaret ettiler.

PAK Kadın Komisyonu yöneticileri Neşe Timur, Nebahat Yılmaz, PAK Genel Başkan Yardımcısı Vahit Aba ve PAK Basın Sözcüsü Hanifi Turan, Kürt Kadınlar Birliği Platformu heyetini karşıladılar.

Kürt Kadınlar Birliği Platformu heyeti, PAK’a ve Kürdistan Bayrağı’na yapılan saldırıyı protesto ettiklerini ve PAK ile dayanışma dileklerini sunmak amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

PAK Kadın Komisyonu yöneticilerinden Neşe Timur da bu dostane dayanışmalarından ve ziyaretlerinden dolayı Kürt Kadınlar Birliği Platformu heyetine PAK adına teşekkürlerini sundu.

Her iki heyet arasındaki görüşme dostane ve verimli bir atmosferde gerçekleşti.

26.12.2022

PAK Basın ve İletişim Bürosu

3-143.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.