Kubar Dergisi’nin 3’üncü sayısı çıktı

Kubar Dergisi’nin 3’üncü sayısı çıktı

Kürtçe moda ve makyaj dergisi Kubar'ın 3’üncü sayısı yayınlandı.

A+A-

 

Kürtçe moda ve makyaj dergisi Kubar'ın 3’üncü sayısı yayınlandı. Dijital olarak yayımlanan derginin yeni sayısı birbirinden farklı içeriğiyle okuyucularının karşısına çıktı. Yeni sayıda diyet, yoga, mutfak ve burç yorumları gibi çeşitli konular üzerine içeriklerin yer aldığı dergide ayrıca Kirmanşah’lı model Atusay’la da yapılan bir söyleşi yer almakta.

Kürtçe’nin Kurmancî lehçesinde içerikler üreten online Kubar dergisinin yeni sayısında editörler Ayşe Özel ve Leyla Arısoy adına yayınlanan editoryal kısımda şu ifadeler yer aldı;

“Kubar dergisinin değerli okuyucuları uzun bir aradan sonra dergimizin üçüncü sayısı çıktı. Bu sayıda diyet, yoga, mutfak, burç yorumları ve daha bir sürü okuyup deneyeceğiniz farklı içerikler yer almakta. Ayrıca yeni sayımızda Kirmanşah’lı model Atusay’la yaptığımız bir söyleşi yer almakta. Diyetisyen Zeliha Avag ise yaz aylarında sağlıklı beslenmek üzerine bir yazı kaleme aldı. Öte yandan bu sayımızda yoga üzerinde de durup, yoga ne olduğunu ve kökenine dair içerik ürettik. Bunun haricinde Leyla Hanım bize bir yemek hazırladı. Siz de bu yemekleri yapabilirsiniz. Yeni sayımızda birbirinden renkli böyle konular yer almaktadır.”

Derginin 3’üncü sayısına ulaşmak isteyenler; https://kubarkovar.files.wordpress.com/2020/08/kubar-3.pdf ‘u ziyaret edebilirler.

Derginin sosyal medya hesapları ise şu şekilde:

Twitter: KUBAR

Instagram: kubar_ekovar

2-089.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.