İskan Tolun: Yıldızlar yoldaşın olsun Celal hoca

İskan Tolun: Yıldızlar yoldaşın olsun Celal hoca

.

A+A-

sadas.jpg

İskan Tolun Köln:

Başsağlığı:

 

Celal Başlangıç

 

Bugün, Avrupa Demokrat'ın Manşetinden:

Artı TV ve Artı Gerçek’in kurucu yayın yönetmeni Celal Başlangıç vefat etti. Diye üzücü bir başlık okudum, dona kaldım… Yıldızlar yoldaşın olsun Celal hoca!.. Nur içinde yat!..

 

Ailesinin, dostlarının ve meslektaşlarının başı sağolsun!.. Celal hocanın amansız bir hastalığa yakalandığını biliyordum ama, aramızdan bu kadar erken ayrılacağını hiç düşünmemiştim, doğrusu. Nur içinde yat, Celal hoca!..

 

Celal hocayı, yönettiği TV programlarından tanımıştım. Mütevazı konuşmalarını, adil ve demokratik analizlerini dinleyince, artık köşe yazılarını da okumaya başlamıştım. Yaptığı her programda, yazdığı her köşe yazısında insan hakları ihlallerine dikkat çekiyordu hep. Bu güzel insanı yakından tanıma fırsatım olmadı, maalesef. Ama, mail ile iletişim sağlıyorduk ara sıra…

 

Bir ara, Artı TV, Kitap Köşesi programında, bir romanımın tanıtımını yapmış/yaptırmıştı, bilmiyordum. YouTube’ta aylar sonra, tesadüfen görmüş, çok sevinmiştim. Ve hemen bir mail ile teşekkürlerimi bildirmiştim. Yanıt gecikmedi:

Ne demek. Bu bizim görevimiz. Sen yazmaya devam et İskan. Gibisinden son derece mütevazı, dostane, çok güzel bir mail göndermişti. Nur içinde yat Celal hoca!.. Yıldızlar yoldaşın olsun!..

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.