Almanya’da bir evde 5 çocuk ölü bulundu

Almanya’da bir evde 5 çocuk ölü bulundu

Almanya'nın Solingen kentinde beş çocuğun bir evde ölü bulunduğu açıklandı. Konuyla ilgili detaylı bilgi vermeyen Wuppertal polisi, olayın kaza olmadığından yola çıkıldığını duyurdu.

A+A-

Reuters'ın son dakika olarak servis ettiği haberinde, Almanya'nın Kuzey Ren-Vestfalya eyaletine bağlı Solingen kentinde bir evde 5 çocuğun cansız bedeni bulunduğu ifade edildi.

Wuppertal polisi sözcüsü, çocukları kimin bulduğuna dair bilgi vermezken; çocukların ölüm nedeninin henüz belirlenemediğini açıkladı. Öte yandan, polis ve kurtarma ekiplerinin olay yerinde incelemelerini sürdürdüğü aktarıldı.

Cansız bedenleri bulunan çocukların 1, 2, 3, 6 ve 8 yaşlarında olduğu açıklandı.

Çocukları anneleri öldürdü

Wuppertal polisi sözcüsü, olayın çocukların Mönchengladbach'ta yaşayan anneannesinin polisi arayarak çocukları annelerinin öldürdüğünü ihbar etmesi üzerine ortaya çıktığı öğrenildi.

Kimliği henüz açıklanmayan ve 27 yaşında olduğu açıklanan annenin Düsseldorf'taki tren istasyonunda raylara atlayarak intihar etmeye çalıştığı ancak polis tarafından yaralı olarak kurtarıldığı bildirildi.

11 yaşındaki diğer çocuğun ise anneannesinin yanında bulunduğu öğrenilirken, 5 çocuğunu öldüren annenin polis merkezinde sorguda olduğu ifade edildi.

Türkiye kökenlilerin de yoğun olarak yaşadığı Kuzey Ren Vestfalya eyaleti sınırlarında bulunan Solingen, eyalet başkenti Düsseldorf'a 35 km. mesafede yer alan bir kent.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.