Tarantino'nun 'Bir Zamanlar Hollywood'da'sı İzleyiciyle Buluşuyor

Tarantino'nun 'Bir Zamanlar Hollywood'da'sı İzleyiciyle Buluşuyor

Bu hafta sekiz film gösterime giriyor.

A+A-

Bu hafta sekiz film gösterime giriyor. "Renkli Penguenler: Uzay Kaşifleri", "Kod Adı: Angel", "Korku Hikâyeleri", "Acele Baba Aranıyor", "Online Vahşet", "Bir Zamanlar Hollywood'da", "Ölüm Oyunu: Son Kurban" ve "Jurassic Hayvanları" filmleri yarından itibaren (23 Ağustos) meraklılarını bekliyor.

Tarantino'nun merakla beklenen filmi

 

475-267.jpg

 

Usta yönetmen Quentin Tarantino'nun merakla beklenen dokuzuncu filmi "Bir Zamanlar Hollywood'da", izleyenleri 1969 yılının Los Angeles'ına götürüyor. 

Baş rollerini Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie'nin paylaştığı filmde geçen mart ayında hayatını kaybeden Luke Perry de yer alıyor. Dram komedi türündeki "Bir Zamanlar Hollywood'da", popüler bir dizide oynamış bir televizyon aktörünün film sektörüne girmeye çalışmasını konu alıyor.

Artık ışığını kaybetmiş bir televizyon yıldızı ve kendisinin dublörünün yeniden şöhret ve başarı elde etmek için verdikleri çabayı konu edinirken bu ikilinin hikâyesinin arka planında aynı yıl gerçekleşen beş kişinin öldürüldüğü Manson katliamını anlatıyor.

 

Buzullar erirken...

 

475-267-1.jpg

 

"Renkli Penguenler: Uzay Kaşifleri" ise çökmekte olan buzul tabakasında mahsur kalan penguenleri kurtarmakla görevlendirilen iki araştırmacının hikâyesi konu ediliyor.

Evan Tramel'in yönettiği haftanın iki animasyon türünden biri olan filmin seslendirmelerini Kj Schrock ile Sarah Taylor üstleniyor. 

Usta oyuncular aksiyonda buluştu

Aksiyon türündeki "Kod Adı Angel", düzenlenen bir suikastın sorumlusu olarak görülen bir adamın kendisini aklamak için verdiği mücadeleyi konu ediyor.

Ric Roman Waugh'un yönettiği "Kod Adı: Angel"in oyuncu kadrosunda Gerard Butler, Morgan Freeman, Piper Perabo ile Lance Reddick gibi isimler rol alıyor.

Bir grup gencin başı yine belada

 

475-267-2.jpg

 

Bu hafta vizyona girecek üç korku filminden biri olan "Korku Hikayeleri"nin yönetmen koltuğunda Andre Ovredal oturuyor.

Filmde bir grup genç, peşlerinden gelen zorba bir sınıf arkadaşlarından kaçarken korkunç efsanelerle ün salmış perili bir eve sığınmak zorunda kalır. Efsanelere göre evde yaşayan zengin ailenin kızı Sarah, normal olmadığı için bir odaya kapatılmış, komşu çocuklarını öldürdüğü anlaşılınca da tımarhaneye gönderilmiştir. Eve sığınan gençlerin bu efsanenin gerçek olduğunu öğrenmeleri çok da uzun sürmez.

Bir uygulama ile milyonlarca insanın önünde işkenceye maruz kalan bir grup gencin hikayesini konu edinen korku türündeki diğer film "Online Vahşet"in yönetmen koltuğunda Marc Martinez oturuyor.

İspanya yapımı filmde Daniel Horvath, Julia Molins, Joe Manjon ile Alex Maruny gibi isimler rol alıyor.

Korku ve gerilim türündeki ABD yapımı "Ölüm Oyunu: Son Kurban" filmi, hafıza kaybına uğrayan bir adamın yaşadıklarını konu ediniyor. Orijinal adı "The Luring" olan filmin yönetmenliğini Christopher Wells üstlenirken oyuncu kadrosunda Jake Katzman, Henry Gagliardi, Alex Emanuel gibi isimler yer alıyor.

Bir tek çocuğu kurtarmak çözüm mü?

 

475-317.jpg

 

Xavier de Choudens'in yönettiği "Acele Baba Aranıyor" filmi, Fransa'da yaşayan mülteci çocukların yaşadıkları zorlukları mizahi bir yolla anlatıyor. Damien, ilkokulda öğretmenlik yapan ve sessiz, sakin bir yaşam süren genç bir adamdır. Bir gün, öğrencilerinden Bahzad adında bir çocuğun, sınır dışı edileceğini öğrenir. Damien, öğrencisinin ülkede kalması için neler yapabileceğini düşünür. Avukat olan kız kardeşinin de yardımıyla Bahzad'ın babası olduğunu söyleyerek onu nüfusuna geçirir. Damien, Bahzad'ı sınır dışı edilmesini engellese de onun gibi birçok çocuğun olduğunu fark eder.

Filmin oyuncu kadrosunda Franck Gastambide, Melisa Sözen, Guillaume Tranchant ile Camille Lollouche bulunuyor.

Ekip yeniden toplanıyor

"Jurassic Hayvanları" filminde yönetmen koltuğuna Jason Wright oturuyor. Filmde karakter seslendirmelerini ise Joachim Cruise, Ingrid West, Pony Frenzel, Luka Pilar ve Sam Pitt yapıyor.

Animasyon türündeki filmin konusu özetle şöyle:

"Star Paws ekibi tekrar bir araya gelir. Ekibin yeniden bir araya gelmesinin sebebi ise dünyanın çok büyük bir tehlike altına girmesidir. Marlon Butterpaws adında ki şeytani bir kedi evreni yok etmek için harekete geçer. Star Paws ekibi ise Marlon Butterpaws'ı evrene zarar vermeden bulup, onunla savaşmak zorundadır."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.