Türkiye'nin konuştuğu 2 katil zanlısı Diyarbakır cezaevine gönderildi

Türkiye'nin konuştuğu 2 katil zanlısı Diyarbakır cezaevine gönderildi

.

A+A-

Üç yaşındaki Müslüme'nin katil zanlısı Hasan Yağal ile mimar Başak Cengiz'in katil zanlısı Can Göktuğ Boz, Diyarbakır Cezaevine sevk edildi.

Mersin’in Gülnar ilçesinde 10 Kasım'da çadır kurdukları sırada kızları Müslüme'nin kaybolduğunu belirten Yağal ailesi durumu ilgililere bildirmişti.  Ekipler tarafından kırsal alanda yapılan ve 10 gün süren aramaların ardından çocuğun cesedi bulunmuştu.

Çocuğun aile bireyleri ve bazı akrabaları ifadelerini almak üzere gözaltına alınmıştı. Yapılan DNA testinde dedesi Hasan Yağal’ın küçük Müslüme'nin biyolojik babası olduğu ortaya çıkmıştı.

Gözaltına alınan 8 aile yakınının sorgusunun ardından Hasan Yağal tutuklanmıştı. İHA’nın haberine göre Hasan Yağal tutuklandıktan sonra Diyarbakır Cezaevi Kampüsü Yüksek Güvenlikli Cezaevine götürüldü.

İstanbul Ataşehir'de bir inşaat firmasında mimar olarak çalışan Başak Cengiz de yolda yürürken samuray kılıcı taşıyan Can Göktuğ Boz tarafından öldürülmüştü.

Evinde çok sayıda kılıç bulunduğu ortaya çıkan Can Göktuğ Boz, cinayetin ardından tutuklanmıştı. Can Göktuğ Boz da Diyarbakır Cezaevi Kampüsü Yüksek Güvenlikli Cezaevine konuldu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.