Neçirvan ve Mesrur Barzani'den Kakeyi Kürtlere mesaj!

Neçirvan ve Mesrur Barzani'den Kakeyi Kürtlere mesaj!

.

A+A-

Kürdistan Bölgesi Başkanı Neçirvan Barzani ve Başbakan Mesrur Barzani, Kakeyi Kürtlerin Yarların Üç Gecesi Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, birlikte yaşam ve hoşgörü mesajında bulundu.

Yarların Üç Gecesi (Qewiltas) Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayan Kürdistan Bölgesi Başkanı Neçirvan Barzani, “Qewiltas Bayramı’nın gelişi dolayısıyla Kürdistan, Irak ve yurtdışındaki tüm Kakeyi kardeşlerime sıcak tebriklerimi sunuyorum” ifadesini kullandı.

Neçirvan Barzani mesajında, “Huzur ve mutlu bir bayram geçirmenizi ümit ediyorum. Güzelliklerin bayramı olsun” diyerek, “Bu bayramda değerli Kakeyi kardeşlerimizin ve tüm bileşenlerin haklarının korunmasına ve Kürdistan’ın birlikte yaşam, birlik, hoşgörü, genişlik ve birbirini kabul etme zemininde kalmasına vurgu yapıyoruz” açıklamasında bulundu.

Başbakan: "Her zaman mutlu ve barış içerisinde yaşayın"

Kürdistan Bölgesi Başbakanı Mesrur Barzani, Yarların Üç Gecesi (Qewiltas) Bayramı’nı kutladı.

Kakeyi Kürtlerin kutladığı Qewiltas Bayramı’nın gelişi dolayısıyla tebrik mesajı yayımlayan Başbakan, “Yarların Üç Gecesi (Qewiltas) Bayramı’nın gelişi dolayısıyla Kakeyi kardeşlerime ve Kürdistan ve dünyadaki tüm Yaresanlara en sıcak tebriklerimi sunuyorum” dedi.

Başbakan, “Yüce Allah’tan oruç ve dualarınızı kabul etmesini, bayram günlerini de huzur ve güzellik içerisinde geçirmenizi diliyorum. Bayramınız kutlu olsun. Her zaman mutlu ve barış içerisinde yaşayın” sözlerine yer verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.