Mustafa Özçelik İstanbul'da brifing verdi

Mustafa Özçelik İstanbul'da brifing verdi

Kürdistan Özgürlük Partisi (PAK) Genel Başkanı Sayın Mustafa Özçelik, bugün (7 Ekim Pazar) PAK İstanbul İl Teşkilatı'nda verdiği bir brifingle, dört parça Kürdistan ve Türkiye'deki siyasi durum ve güncel konuları masaya yatırdı.

A+A-

stenbol-2.jpg

Kürdistan Özgürlük Partisi (PAK) Genel Başkanı Sayın Mustafa Özçelik, 7 Ekim Pazar günü, partisinin İstanbul İl Teşkilatı'nda geniş çaplı bir brifing verdi.

Birçok Kürt gazete ve televizyonu brifingi yakından izlerken bazı televizyon kanalları da brifingi canlı yayın olarak yayımladılar.

Ayrıca çok sayıda aydın ve siyasetçi brifinge katılım sağladı.

ENKS Temsilcisi Fuad Eliko ve çok sayıda ENKS sorumlusu ve üyesinin yanısıra PDKİ Temsilcisi Salih Velizadeh de brifinge katılanlar arasında olup Kürt siyasi gündemine dair görüş ve önerilerini paylaştılar.

stenbol-5.jpg

Brifing, PAK Genel Başkan Yardımcısı Kasım Ergün'ün konuşmasıyla başladı. 

Ergün'ün kısa konuşmasının ardından PAK Genel Başkanı Sayın Mustafa Özçelik, verdiği brifingle başta Kuzey olmak üzere dört parça Kürdistan'da mevcut siyasi panoramayı gözler önüne serdi.

Güncel, siyasi konuların ele alındığı brifingde ağırlıklı gündem Kuzey Kürdistan ve Türkiye'desi siyasi gelişmeler ve IKBY'deki son durum değerlendirmesi oldu.

Özçelik'in konuşmasının ardından katılımcılar söz alarak sorularını sordular ve görüş ve önerilerini paylaştılar ve konuşma yaptılar.

Brifing, verimli bir şekilde son buldu.

stenbol-3.jpgstenbol-4.jpgstenbol-6.jpgstenbol-7.jpg

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.