Mele Bahtiyar Kürdistan Bölgesi'ne döndü

Mele Bahtiyar Kürdistan Bölgesi'ne döndü

.

A+A-

“Arkadaşları tarafından zehirlendiğini” söyleyen Kürdistan Yurtseverler Birliği (KYB) Yüksek Meclisi Üyesi Mele Bahtiyar, tedavi gördüğü Almanya'dan bugün Kürdistan Bölgesi'ne döndü.

Mele Bahtiyar bugün Berlin’deki hastaneden ayrıldı. Mele Bahtiyar'ın uçağı saat 14.20 sularında Süleymaniye'ye indi. Mele Bahtiyar'ı havaalanında coşkulu bir kitle karşıladı. Mele Bahtiyar burada yaptığı kısa açıklamada yarın “zehirlenmesi” hakkında bir basın toplantısı düzenleyeceğini söyledi.

“Zehirlenme” olayıyla ilgili Mele Bahtiyar daha önce, “Hiçbir suçum olmadığı, yolsuzluğa bulaşmadığım, herhangi bir tarafa yaslanıp taraftar olmadığım, statü, para ve mertebe kölesi olmadığım için zehirlendim” demişti.

Mele Bahtiyar bir başka mesajında da “Duruşum olmasaydı, şu anda şirketlerim olurdu ve binlerce dönüm araziye sahiptim” ifadesine de yer vermişti.

Almanya'daki Vivantes Humboldt Hastanesi Nefroloji Bölümü Klinik Şefi Dr. Süha Daşdelen de Mele Bahtiyar’ın tam olarak ne zaman zehirlendiğini tespit edemediklerini, fakat “son 3 aydır devamlı olarak zehirlendiği” ihtimalini dile getirmişti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.