Hükümeti Sözcüsü: Papa’nın ziyareti büyük ve tarihi bir adımdı

Hükümeti Sözcüsü: Papa’nın ziyareti büyük ve tarihi bir adımdı

.

A+A-

Kürdistan Bölgesi Hükümeti Resmi Sözcüsü Dr. Cotyar Adil yaptığı açıklamada, Papa’nın Kürdistan Bölgesi ziyaretinin tarihi bir adım olduğunu belirtti.


Konuya ilişkin Basnews’e açıklamalarda bulunan Dr. Cotyar Adil şunları söyledi: “Papa Hazretlerinin Kürdistan Bölgesi’ne ziyarette bulunması çok büyük ve tarihi bir adımdı. Bu tarihi ziyarette protokol, hazırlık komitesi ve Kürdistan Bölgesi Hükümeti üzerlerine düşen tarihi görevleri ve sorumlulukları hakkıyla yerine getirdi.”
 
Papa’nın Kürdistan Bölgesi ziyaretinin birlikte yaşam ve barış açısından büyük bir öneme sahip olduğuna dikkat çeken Adil açıklamasında şu hususlara yer verdi: “Birlikte ve barış içinde yaşam kültürümüzü daha da güçlendirerek devam edeceğiz. Bunda da Kürdistan Bölgesi’nin istikrarı ve huzurlu bölge olmasının önemi çok fazla.”
 
Dr. Cotyar Adil açıklamalarını şu şekilde sonlandırdı: “Kürdistan Bölgesi Hükümeti olarak birlikte ve barış içerisinde yaşam kültürünü sürdürmekte ısrarlı olacağız. Bu yaklaşımımızın da ileriki dönemlerde önemli ve değerli getirilerinin olacağından da umutluyuz.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.