DSG’den Kılıçdaroğlu’na yanıt

DSG’den Kılıçdaroğlu’na yanıt

DSG Sözcüsü Mustafa Bali, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Sonbaharda düzenleyeceğimiz Suriye konulu konferansa PYD dışında ‘Esad’ı savunan veya eleştiren herkesi çağıracağız” sözlerine, “Çağırırsa gideceğimizi mi düşünmüş''.

A+A-

Demokratik Suriye Güçleri (DSG) Sözcüsü Mustafa Bali, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Sonbaharda düzenleyeceğimiz Suriye konulu konferansa PYD dışında ‘Esad’ı savunan veya eleştiren herkesi çağıracağız” sözlerine, “Çağırırsa gideceğimizi mi düşünmüş? :)” yanıtını verdi.

Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı televizyon programında parti olarak bir konferans düzenleyeceklerini ve Demokratik Birlik Partisi (PYD) hariç Suriye’deki tüm tarafları davet edeceklerini belirtmişti.

Kılıçdaroğlu, “Madem onlar yapmadı, şimdi biz CHP olarak Türkiye konferansı yapacağız. Suriye gerçeğini sonbaharda masaya yatıracağız. Uluslararası tüm önemli aktörleri de davet edeceğiz. Suriye’deki bütün aktörleri ve karşı tarafı da davet edeceğiz. Esad’ın izlediği politikayı savunan veya yeren her kesimi davet edeceğiz. Türkiye gerçekleri bütün boyutları ile görmek zorundadır. Terör örgütleri ile ilişkili olanlar hariç tabii” demişti.

Aralarında YPG güçlerinin de olduğu DSG Sözcüsü Mustafa Bali, Twitter hesabından Kılıçdaroğlu’nun sözlerini paylaşarak, “Çağırırsa gideceğimizi mi düşünmüş? :)” ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.