Derbendixan PDK sorumlusu ile bazı üye ve Peşmergeler açılan ateş sonucunda yaralandı

Derbendixan PDK sorumlusu ile bazı üye ve Peşmergeler açılan ateş sonucunda yaralandı

.

A+A-

Dün akşam saatlerinde Kürdistan Demokrat Partisi (PDK) Derbendixan Şubesi göstericiler tarafından yakıldı. PDK Derbendixan ilçe sorumlusu ile bazı parti üyeleri ve Peşmergelerin göstericiler tarfından açılan ateş sonucu yaralandığı bildirildi.

PDK Derbendîxan İlçe Sorumlusu Tariq Namiq’ın BasNews’e saldırı ile ilgili açıklamada bulundu: “Dün akşam saatlerinde bir grup gösterici ilçe binamıza saldırı gerçekleştirdi. Uzun bir süre gösterici grup tarafından binamız kuşatıldı ve ateşe verildi. Göstericiler bina içiresine doğru ateşli silah kullandı.”

Tariq Namiq açıklamasının devamında şunları belirtti: “Parti binamızdan dışarı çıkmaya çalışırken bize karşı ateşli silah ile saldırıldı ve bir mermi elime isabet etti göstericilerin taşlı sopalı saldırısında sol ayağımdan da yaralandım. Binamızı koruyan Peşmergeler de bu saldırı sonucu yaralandılar.”

PDK Derbendîxan İlçe Sorumlusu Tariq Namiq açıklamsının sonunda, göstericilerin bu saldırıları sonucunda Parti üyeleri ve 10 Peşmerge’nin ateşli silah ve çeşitli saldırı aletleriyle yaralandığını ifade etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.