Batman PAK'tan Baro'ya ziyaret

Batman PAK'tan Baro'ya ziyaret

Kürdistan Özgürlük Partisi (PAK) İl Başkanı ve yöneticilerinden oluşan bir heyet, yeni yönetimi kutlamak amacıyla Batman Barosunu ziyaret etti.

A+A-

PAK Batman İl Başkanı Aziz Özdemir, yönetim kurulundan M.Tahir Bilik, Meryema İnal, Mehmet Nuri Canpolat ve Ramazan Yalçın’dan oluşan bir heyetle Batman Barosu'nun gerçekleşen kongresi nedeniyle yeniden seçilen Başkan Abdulhamit Çakan ve yeni yönetimi kutlama amaçlı ziyarette bulundular.

PAK heyeti Batman Baro  Başkanı Sayın Abdulhamit Çakan ve yönetim kurulundan Ferhat Özdemir, Mennan Öncü tarafından sıcak bir şekilde karşılandılar. Seçilen yeni yönetimi kutlayan PAK heyeti; Batman Barosu'nun olağanüstü şartlarda, kanun hükmünde kararnamelerle yönetildiği ülkede hukukun işlevinin zor durumda olduğu bu dönemde  sorumlu bir görev yüklendiğini dile getirdi. Bu anlamda bundan sonraki çalışma ve projelerinde başarılar diledi.                                                   

Baro Başkanı Abdulhamit Çakan ziyaretten memnuniyetini dile getirerek teşekkür etti. Abdulhamit Çakan Baro ve avukatlar olarak Türkiye genelinde ve özelde Batman'da ağır siyasi ve sosyal sorunlarla boğuştuklarını bu anlamda ciddi çalışmalarla bu sorunların üstesinden gelmeye çalıştıklarını söyledi.

Güncel konular ve yaklaşan yerel seçimlerle ile ilgili görüş alışverişinde bulunan her iki örgütün yöneticileri dayanışmanın önemine vurgu yaptı.

Oldukça verimli geçen ziyaret sürekli diyalog ve iletişim temennisiyle sona erdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.