Yurtsever Demokrat İttifak Mardin Seçim Bürosu Kitlesel Bir Katılımla Açıldı

Yurtsever Demokrat İttifak Mardin Seçim Bürosu Kitlesel Bir Katılımla Açıldı

Yurtsever Demokrat İttifak Mardin Seçim Bürosu 09.03.2019 günü kitlesel bir katılımla açıldı.

A+A-

PAK Genel Başkanı Mustafa Özçelik, PSK Genel Başkanı Mesut Tek, Yurtsever Demokrat İttifak Mardin Büyükşehir Belediyesi bağımsız adayı Abdulkadir Demir, Kızıltepe bağımsız adayı Şeyhmus Ünal ile çok sayıda Kürdistani siyasetçi, PSK ve PAK’ın yönetici, üye ve taraftarları seçim bürosunun açılışına katıldılar.

Büronun açılışından önce, PSK Genel Başkan Yardımcısı Alaattin Aras kısa bir açılış konuşması yaptı ve konuşmacıları takdim etti.

PSK Genel Başkanı Mesut Tek, PAK Genel Başkanı Mustafa Özçelik, Yurtsever Demokrat İttifak Mardin Büyükşehir Belediyesi bağımsız adayı Abdulkadir Demir, Kızıltepe bağımsız adayı Şeyhmus Ünal , PAK Mardin İl Başkanı Bedran Acar, Yurtsever Demokrat İttifak’ın anlam, önem ve tarihsel rolü üzerine açıklamalarda bulundular.

Ardından PAK Genel Başkanı Mustafa Özçelik, PSK Genel Başkanı Mesut Tek, Kürt Siyasetçi Hamit Kılıçaslan, Yurtsever Demokrat İttifak Mardin Büyükşehir Belediyesi bağımsız adayı Abdulkadir Demir, Kızıltepe bağımsız adayı Şeyhmus Ünal birlikte kurdeleyi keserek seçim bürosunun açılışını yaptılar.

Seçim Bürosunun açılışından sonra, PAK Genel Başkanı Mustafa Özçelik, PSK Genel Başkanı Mesut Tek , Yurtsever Demokrat İttifak Mardin ve Kızıltepe bağımsız adayları , çok sayıda Kürt siyasetçi , PSK ve PAK yönetici ve üyeleriyle birlikte Mardin eski Şehir çarşısında esnaflara ve Mardin halkına 2 saate yakın bir süre 2000 adet Yurtsever Demokrat İttifak’ın seçim bildirgesini dağıttılar. Mardin Esnafı ve halk Yurtsever Demokrat İttifak adaylarını sıcak bir ilgiyle karşıladı.

Yurtsever Demokrat İttifak Diyarbakır Mardin Seçim Bürosu’nun açılışı ile Mardin esnafı ve halka dağıtılan bildirilerin yarattığı coşku ve heyecan, umutları yeniden yeşerten bir etkinliğe dönüştü.

zcelik-merdin.jpg

mrdn2.jpgmrdn3.jpgmrdn4.jpgmrdn5.jpg

mrdn6.jpgmrdn9.jpgmrdn10.jpgmrdn12.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.