Maraş Katliamı mağduru Hayri Ergönül coronavirüsten hayatını kaybetti

Maraş Katliamı mağduru Hayri Ergönül coronavirüsten hayatını kaybetti

İngiltere’de Kuzey Kürdistanlı 54 yaşındaki Hayri Ergönül, coronavirüs salgını sebebiyle yaşamını yitirdi

A+A-

Haber Merkezi - Maraş Katliamı sırasında annesi, babası ve ağabeyini kaybeden, 1980 darbesi sonrası İngiltere’ye yerleşen 54 yaşındaki Hayri Ergönül, coronavirüs salgını sebebiyle yaşamını yitirdi. İzin alınabilinirse cenazesi Maraş'a gönderilecek.

Hayri Ergönül, Maraş Katliamı sırasında ailesinden 3 kişiyi kaybetti. Annesi Güllü, Babası İmam ve ağabeyi Hüseyin Ergönül, Maraş’ın Serintepe Mahallesi’nde yaşadıkları gecekonduya yönelik saldırıda katledilmişlerdi.

Maraş Katliamı’nda ailesinden 3 kişiyi kaybetti

Hayri Ergönül, Maraş Katliamı sırasında ailesinden 3 kişiyi kaybetti. Annesi Güllü, Babası İmam ve ağabeyi Hüseyin Ergönül, Maraş’ın Serintepe Mahallesi’nde yaşadıkları gecekonduya yönelik saldırıda katledildiler.

MARDEF: Ailesinin ve sevenlerinin acısını paylaşıyoruz

Maraş Dernekler Federasyonu, Hayri Ergönül’ün ölümü üzerine yaptığı bir açıklama ile Ergönül’ün acısını paylaşıyoruz dedi.

MARDEF, açıklamasında şunlara yer verdi; “Londra’da yaşayan Hayri Ergönül bir süre önce virüse yakalanmış, eşi ile birlikte hastaneye alınmış ama maalesef hayatını kaybetmiştir.  Hayri aynı zamanda, Maraş Katliamı’nda annesi, babası ve ağabeyi katledilmiş olan bir katliam mağdurudur.  Hayri’nin ailesinin ve tüm sevdiklerinin acısını paylaşır sabırlar dileriz”

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.