Kürdistan ve Ürdün'den atılım!

Kürdistan ve Ürdün'den atılım!

Başkent Erbil'de Kürdistan Bölgesi Sağlık Bakanlığı ile Ürdün Sağlık Bakanlığı arasında gerçekleştirilen toplantıda, sağlık sektöründe turistlere yönelik yeni protokoller imzalandı.

A+A-

Başkent Erbil'de Kürdistan Bölgesi Sağlık Bakanlığı ile Ürdün Sağlık Bakanlığı arasında gerçekleştirilen toplantıda, sağlık sektöründe turistlere yönelik yeni protoller imzalandı.

Ürdün’ün sağlık alanındaki deneyimlerinden yararlanmak isteyen Kürdistan Bölgesi Hükümeti, iki ülkenin ilgili heyetlerini Erbil’de bir araya getirdi.

Her yıl 1 milyonu aşkın turisti ağırlayan Kürdistan Bölgesi, sağlık sektöründe gelişerek turist sayısını arttırmayı planlıyor.

Toplantıya dair konuşan Ürdün’ün Erbil Başkonsolosu Heysem Salih, “Kürdistan Bölgesi ile tüm alanlardaki ilişkilerimizi geliştirmek istiyoruz. Özellikle de sağlık ve turizm alanındaki ilişkilerimizin gelişmesinden yanayız" ifadelerini kullandı. 

Ürdün’ün Ortadoğu’da sağlık alanında önemli bir merkez olduğunu kaydeden Salih, “Ürdün turizm ve sağlık alanlarında ilk sıralarda yer alıyor. Bu alanlarda ileri düzey merkezler var” ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.