Kuran kursunda asılı bulunan 12 yaşındaki çocuk vefat etti

Kuran kursunda asılı bulunan 12 yaşındaki çocuk vefat etti

.

A+A-

Muş'taki bir Kuran kursunun tuvaletinde kapı koluna asılmış halde bulunan 12 yaşındaki Mehmet Halil Yavuz tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Yavuz ailesi intihar iddiasını reddetti.

 Ailesi Diyarbakır'da bulunan ve Muş’taki Karşıyaka Kuran Kursu'na gönderilen 12 yaşındaki Mehmet Halit Yavuz, 3 Temmuz'da kursun tuvaletinin kapısına kemerle asılı olarak bulundu. İmamlığını amcasının yaptığı camiye bağlı Kuran kursundan yaralı olarak hastaneye kaldırılan Mehmet Halit Yavuz bugün vefat etti.

Yavuz’un kurs tuvaletinde intihar ettiği iddialarını ailesi reddetti. Alınan bilgiye göre Mehmet Halit Yavuz, Muş'a gittikten 3 gün sonra ailesini arayarak “Ben imam olacağım” diyerek iyi olduğunu söyledi. 4 gün sonra ise Mehmet Halit Yavuz'un 'intihar' ettiği bilgisi aileye verildi. Olayla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Yavuz ölmeseydi bir gün önce annesi Muş’a ziyarete gidecekti. Aile bireyleri, annesinin geleceğini duyan Yavuz'un çok sevindiğini ve dayısına kurstan sonra Muş'u gezmek istediğini söylediğini aktardı.  

Aile, tüm bu yaşananlar üzerine çocuklarının intihar etmediğini ve ölümünden şüphe duyduklarını söyledi. Olayla ilgili soruşturma devam ederken Yavuz’un otopsi raporu ve olayla ilgili ayrıntılar önümüzdeki günlerde belli olacak. 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.