CHP'li başkanın ismi Efrin'e atılan bombanın üstünde

CHP'li başkanın ismi Efrin'e atılan bombanın üstünde

Efrin’e dönük süren ve sivillerin de yaşamını yitirdiği saldırılarda isimleri bombaların üstüne yazılanlar arasında CHP'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da var.

A+A-
Türkiye’nin Efrin’e yönelik 20 Ocak’ta başlattığı saldırılar 13’üncü gününe girerken, yapılan açıklamalara göre aralarında çocuklarında olduğu 104 sivil bu saldırılarda hayatını kaybetti. Bu ölümlere, her geçen gün yenileri ekleniyor. Yaşanan bu ölümlere rağmen, milliyetçilik ve ırkçılığın yüzü de sürdürülen bu saldırılarla daha çirkin biçimlerde açığa çıkmaya başladı. 
 
Ayrım gözetilmeden havadan ve karadan gerçekleştirilen bombardımanlarda kullanılan bombaların üzerine, kimi siyasilerin ve kamu görevlilerinin isimlerinin yazılmaya başlandı. 
 
Bombaların üzerine isimleri yazılan kişiler, bu fotoğrafları da sosyal medya adreslerinden paylaşmaktan da geri durmadı. 
 
CHP’Lİ BAŞKANIN DA İSMİ VAR
 
Sosyal medyaya yansıyan fotoğraflara göre, isimleri bombaların üzerine yazılanlar arasında MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta, Van Valisi Murat Zorluoğlu, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Isparta Belediye Başkan Yusuf Ziya Günaydın ve Metro Turizm’in sahibi Galip Öztürk’ün yanı sıra CHP'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da var.
 
CHP’li Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, ilk günden bu yana operasyona destek veren isimlerden biri. 
 
Operasyonda yer alan Aydınlı askerler, CHP’li Çerçioğlu’nun ismi ile lakabı olan "Topuklu Efe" yazdıkları top mermisinin fotoğrafını çekerek sosyal medya hesaplarında paylaştı.
 
Çerçioğlu’nun, adı ve lakabının yazılı olduğu top mermisini gördüğünde çok duygulandığı yansıdı. 
(m.a)
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.