CHP'de Kılıçdaroğlu'na ''istifa'' çağrıları..Yarın MYK toplanıyor

CHP'de Kılıçdaroğlu'na ''istifa'' çağrıları..Yarın MYK toplanıyor

CHP'de seçim sonrası tartışmalar büyüyor. Erdal Aksünger partisine ve yöneticilerine yönelik eleştirilerde bulundu. Gürsel Erol ise genel başkanı ve genel merkez yönetimini istifaya davet etti. Bir istifa çağrısı da Erdem Erdem'den geldi.

A+A-

CHP Parti Meclisi (PM) Üyesi Erdal Aksünger, 24 Haziran Cumhurbaşkanı ve 27'nci Dönem Milletvekili Genel Seçimleri ile ilgili partisine eleştirilerde bulundu. Aksünger, "CHP'nin genel başkanı ve yöneticiler sınıfta kaldı. Topluma açıklama yapmayarak, beklentileri yerle bir ettiler. Parti içi mücadele artık farklı bir mecraya taşınacak" diye konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin 41 yıl sonra Elazığ'dan milletvekili çıkardığı Gürsel Erol ise partisinin genel başkanı ve genel merkez yönetimini istifaya davet etti.


Eren Erdem'den de istifa çağrısı

 

CHP 26. dönem milletvekili Erem Erdem'den de Kılçdaroğlu'na istifa çağrısı geldi.
Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Erdem, "2920 gündür Genel Başkan olan ve 9 seçim kaybeden birinin,50 günlük çalışmayla CHP’nin mahkum edildiği %25 barajını aşıp %30’ları geçen bir siyasal hareketlilik karşısında yapması en erdemli davranış “istifa” olacaktır.Bu, saygın, erdemli bir davranış olarak mutlaka tarihe geçer." dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu seçim sonuçlarının açıklanmasıyla ekranlarda görünmezken yarın partisinin Merkez Yönetim Kurulu'nu (MYK) toplayacağı bildirildi. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.