Amedspor'dan Black Friday haftasında dev indirim

Amedspor'dan Black Friday haftasında dev indirim

Siyasi gerekçelerle hedef alınan ve cezalarla karşı karşıya kalan Amedspor, Black Friday haftasında dikkat çeken bir indirime imza attı. Kulüp, halkı stada çekmek için biletleri 1 TL'den satışa sunacak.

A+A-

Haber Merkezi- Amedspor, tribünlerin taraftarlara açılması için hafta sonu Yeni Çorumsporla yapılacak karşılaşmanın bilet fiyatını 1 TL olarak belirledi. 

İkinci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Amedspor, Pazar günü saat 13.00’da Diyarbakır Stadyumu’nda Yeni Çorumspor ile karşı karşıya gelecek. Amedspor, aldığı kararla tribünlerin halka açılması için bilet fiyatını 1 TL olarak belirledi.

Yaptığı açıklamayla bilet satışlarının başlatığını belirten Amedspor, “Bu vesileyle mutlaka galibiyet almamız gereken önemli maçta sadece Diyarbakırlı hemşerilerimizi değil, tüm bölgedeki taraftarlarımızı stadyumda bir tek koltuk dahi boş kalmayacak şekilde doldurup takımımıza desteğe çağırıyoruz. Gelin Pazar günü 33 bin kişi kapasiteli Diyarbakır Stadyumu'nda seyirci rekoru kırıp, sadece Amedsporumuzu sahiplenerek, Fair Play çerçevesinde takımımıza destek olalım. Bu önemli ve bir o kadar da zorlu maçta ihtiyacımız olan 3 puanı hep birlikte almaya bekliyoruz. Tribünde 12'nci kişi olarak sen, sahada sporcularımız. Biz zoru severiz. İnanıyoruz. Bir olduk mu yeneriz. Unutma! Sen yoksan bir kişi eksiğiz. Takımını yalnız bırakma! Amedspor Sensin” diyerek, taraflarına çağrıda bulundu.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler