Mustafa Özçelik: Yeni yıl, yeni bir sayfanın başlangıcı olsun

Mustafa Özçelik: Yeni yıl, yeni bir sayfanın başlangıcı olsun

Kürdistan Özgürlük Partisi (PAK) Genel Başkanı Sayın Mustafa Özçelik, yayımladığı bir mesajla yeni yılı kutladı.

A+A-

PAK Genel Başkanı Mustafa Özçelik, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Yeni yıl , yeni bir sayfanın başlangıcı olsun

Umut, vatanseverlik bilinci, davaya olan inanç ve  tarihten çıkarılacak dersler; dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan en güçlü köprüdür. Yeni yılın tüm Kürt ve Kürdistanlılar için bu köprünün daha da güçlendirileceği bir yıl olmasını diliyorum. Bu köprünün güçlendirilmesi ve   ‘Kürdistan’a özgürlük, Kürdistan’da özgürlük’ şiarının yaşam bulabilmesi için  ilk adım;  kendi yanılgılarımızı sorgulayabilmekten, alçak gönüllülükten, içten , fedakar ve sabırlı bir çalışmadan  geçer.

Şüphesiz ki, Kürdistan’ın dört parçasında da hakkımız olan bu yüce amaca ulaşacağız.Bu uğurda, yeni yılda kendimize, sevdiklerimize, üzdüklerimize, bizi üzenlere; yeni, beyaz  bir sayfa açmak en sade ve yapıcı adım olacaktır.

Özgür geleceğimizi örecek en temel aktör elbette ki bizleriz; ama dostlarımız arttıkça, düşmanlarımız azaldıkça, daha az acıyla, daha kısa bir sürede bu amaca ulaşacağımız da açıktır.

Sağlık, mutluluk ve güzelliklerle bezenmiş bir yaşam ve özgür bir gelecek dileğiyle, tüm insani, milli ve yurtsever duygularımla,  dava arkadaşlarımın, dost ve akrabalarımın, Kürdistan halkının ve tüm insanlığın yeni yılını kutluyorum."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.