Mesrur ​​Barzani: Dünya Hükümet Zirvesi'nde daha güçlü bir Kürdistan vizyonunu aktardık

Mesrur ​​Barzani: Dünya Hükümet Zirvesi'nde daha güçlü bir Kürdistan vizyonunu aktardık

.

A+A-

 

Kürdistan Bölgesi Başbakanı Mesrur Barzani, katıldıkları Dünya Hükümet Zirvesi’nde ortaklarına daha güçlü bir Kürdistan vizyonunu aktardıklarını belirtti.

Başbakan Mesrur Barzani, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımda, 2024 Dünya Hükümet Zirvesi’ne katılmak için Dubai’ye gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Mesrur Barzani paylaşımında, “Bu yıl ortaklıklarımızı güçlendirdik, yeni köprüler kurduk ve daha güçlü bir Kürdistan vizyonunu aktardık.” ifadesine yer verdi.

 

Kürdistan Bölgesi Hükümetinden 11 Şubat 2024 Pazar günü yapılan açıklamada, Başbakan Barzani’nin hükümet yetkililerinden oluşan bir heyetle Dubai’ye gittiği bildirilmişti.

Barzani’nin, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Başkan Yardımcısı, Başbakanı ve Dubai Emirliği'nin hükümdarı Muhammed bin Raşid el-Mektum’un özel daveti üzerine Dubai’de düzenlenecek Dünya Hükümet Zirvesi'ne katılmak için ülkeye gittiği ifade edilmişti.

Mesrur Barzani, 11 Şubat’ta X üzerinden yaptığı paylaşımda ise “Dünya Hükümet Zirvesi’ne katılmaktan mutluluk duyuyorum.” ifadesine yer vermişti.

K24

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.