Kürt pizzacıya Kanada’da Üstün Başarı Ödülü

Kürt pizzacıya Kanada’da Üstün Başarı Ödülü

Kanada’nın Toronto kentinde odun ateşinde pişirdiği pizzalarının lezzetiyle dünyada ünlenen Dersimli Zeynel Arı’nın işlettiği Dino’s Wood Burning Pizza, üçüncü şubesini açtı.

A+A-

 

Haber Merkezi - Dünyaca ünlü Kürt pizzacı Zeynel Arı, Dino’s Wood Burning Pizza’nın üçüncü şubesini Kanada’nın en büyük film stüdyolarının bulunduğu Toronto’nun en büyük semti Etobicoke’de açtı.

Dino’s Wood Burning Pizza’nın üçüncü şubesinin açılışına katılan Toronto Belediye Başkanı John Tory, Zeynel Arı’ya Kanada’ya yaptığı hizmetler ve insani yardımlardan dolayı “Üstün Başarı Ödülü” verdi.

Rûdaw’a konuşan Zeynel Arı, “Bu ülkede 18 yıldan beri verdiğimiz hizmet ve insani yardımlarımızdan dolayı üstün başarı ödülünü almanın gururunu ve mutluluğunu yaşadık” dedi.

Dino’s Wood Burning Pizza’nın üçüncü şubesinin açılışı Toronto Belediye Başkanı John Tory ve milletvekili James Maloney’in katılımı ile gerçekleştirildi.

Dino’s Wood Burning Pizza, Kanada’nın en çok okunan Sun gazetesinin düzenlediği 2019’un kazananları yarışmasında Kanada 2019 en iyi top 20 listesine seçilmişti.

Rudaw

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.