İmamoğlu: Milletçe birbirimize sarılacağız kardeşim

İmamoğlu: Milletçe birbirimize sarılacağız kardeşim

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bir düğüne katılmak için Batman'a gitti.

A+A-

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bir düğüne katılmak için Batman'a gitti. Kent girişinde kendisini karşılayanlara konuşma yapan İmamoğlu, "İBB Başkanıyım diye yapılan haksızlığa, hukuksuzluğa göz yumacak bir insan asla değilim. Bu yapılan kayyum ataması yanlıştır. Lütfen bu yanlıştan dönünüz” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Diyarbakır’daki ziyaretlerinin ardından Batman’a gitti. Batman il girişinde yüzlerce kişi İmamoğlu’nu, “Batman seninle gurur duyuyor” sloganıyla karşıladı.

Kalabalık nedeniyle aracından zorlukla inebilen İmamoğlu, CHP seçim otobüsü üzerinden konuşma yaptı. Batman’a bir düğüne katılmak için geldiğini söyleyen Ekrem İmamoğlu, bugün Diyarbakır’daki ziyaretlerine değindi.

‘HAKSIZLIĞA, HUKUKSUZLUĞA GÖZ YUMMAM’

Yerlerine kayyım atanan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Selçuk Mızraklı ve Mardin Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Ahmet Türk’le görüştüğünü dile getiren İmamoğlu, “Milletin iradesinden bahsettik. Bu ülkede barış içerisinde dostluk içerisinde gereğini konuştuk” dedi.

Kayyım atama kararını eleştiren İmamoğlu, “İBB Başkanıyım diye yapılan haksızlığa, hukuksuzluğa göz yumacak bir insan asla değilim. Olmayacağım da. Vicdana sığmayan bir olayı dolayısıyla dile getirmekten çekinmem. Yapılan her yanlış bize zarar veriyor milletçe yapılan her doğru da bize dokunuyor. Bu yapılan kayyum ataması yanlıştır. Bu sorunun çözülmesi için buradan ses veriyorum lütfen bu yanlıştan dönünüz. Ülkemize, milletimize, demokrasimize zarar veriyorsunuz” diye konuştu.

‘MİLLETÇE BİRBİRİMİZE SARILACAĞIZ KARDEŞİM’

“Milletçe birbirimize sarılacağız kardeşim” diyen İmamoğlu, “Sarılacağız ve problemleri, sorunları ortadan kaldıracağız. Demokrasiyi güçlendireceğiz. Demokrasinin dışında kalan hiç kimsenin de güçlenmesine müsaade etmeyeceğiz. Batmanlı dostlarımızın bana göstermiş olduğu sıcaklığa minnet duyuyorum” ifadelerini kullandı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.