HAK-PAR’dan PAK’a Diyarbakır’da İadeyi Ziyaret

HAK-PAR’dan PAK’a Diyarbakır’da İadeyi Ziyaret

HAK-PAR Genel Başkan Yardımcıları Sayın Sedat Çınar ve Sayın Yeter Polat, Parti Meclisi üyeleri Sayın Paşa Akdoğan, Sayın Ramazan Eren, Sayın Muhittin Batmanlı’dan oluşan HAK-PAR heyeti, 04.01.2020 günü PAK Diyarbakır İl Teşkilatı’nı ziyaret ettiler.

A+A-

Haber Merkezi- HAK-PAR Genel Başkan Yardımcıları Sayın Sedat Çınar ve Sayın Yeter Polat, Parti Meclisi üyeleri Sayın Paşa Akdoğan, Sayın Ramazan Eren, Sayın Muhittin Batmanlı’dan oluşan HAK-PAR heyeti, 04.01.2020 günü PAK Diyarbakır İl Teşkilatı’nı ziyaret ettiler.

 

PAK Genel Başkan Yardımcısı Sayın Nurullah Timur, PAK MYK üyeleri Sayın Hanifi Turan ve Sayın Vahit Aba HAK-PAR heyetini karşıladılar.

 

HAK-PAR heyeti daha önce PAK heyetinin Diyarbakır’da ve PAK Genel Başkanı Sayın Mustafa Özçelik başkanlığında bir heyetin de İstanbul’da HAK-PAR’a yapmış oldukları ziyaretlere teşekkür amaçlı iadeyi ziyaret niteliğinde bu ziyareti gerçekleştirdiklerini dile getirdiler.

 

Kürdistan ve Türkiye’nin genel durumu hakkında her iki heyetin görüşlerini paylaştığı görüşmede güncel gelişmeler hakkında da karşılıklı bilgi alış verişinde bulunuldu.

 

PAK ve HAK-PAR heyetlerinin görüşmesi dostane bir atmosferde gerçekleşti. Ve iki parti arasında  gelecekte daha yakın ve sıcak ilişkilerin geliştirilmesi anlamında   olumlu bir görüşme oldu.

04.01.2020

 

PAK Basın ve İletişim Bürosu

 

whatsapp-image-2020-01-04-at-17-18-35.jpeg

whatsapp-image-2020-01-04-at-17-18-51.jpeg

whatsapp-image-2020-01-04-at-17-21-19.jpeg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.