HAK-PAR, PAK ve PSK: Newroz Kutlamaları İle Halepçe Anmasını İptal Ediyoruz

HAK-PAR, PAK ve PSK: Newroz Kutlamaları İle Halepçe Anmasını İptal Ediyoruz

HAK-PAR(Hak ve Özgürlükler Partisi), PAK(Kürdistan Özgürlük Partisi) ve PSK(Kürdistan Sosyalist Partisi) yayınladıkları ortak bir mesaj ile Newroz kutlamaları ve Halepçe Anmasını iptal ettiklerini duyurdu.

A+A-

Haber Merkezi - HAK-PAR(Hak ve Özgürlükler Partisi), PAK(Kürdistan Özgürlük Partisi) ve PSK(Kürdistan Sosyalist Partisi) yayınladıkları ortak bir mesaj ile Newroz kutlamaları ve Halepçe Anmasını iptal ettiklerini duyurdu.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
 

“HAK-PAR, PAK ve PSK olarak Diyarbakır ve İstanbul’da Newroz kutlaması ve Diyarbakır’da Halepçe Soykırımını anma etkinliği için karar aldık ve bu karar doğrultusunda tüm hazırlıklarımızı tamamladık.

Ama Korona Virüsü tehlikesine karşı halkımızı koruma hassasiyetiyle, Diyarbakır ve İstanbul’daki Newroz kutlamalarını ve Diyarbakır’daki Halepçe Soykırımını anma etkinliğini iptal ettiğimizi kamuoyuyla paylaşmak istiyoruz.

Tüm halkımızı ve dünyanın neresinde olursa olsun tüm insanları,  Korona Virüsü’ne karşı gerekli her türlü tedbiri alarak kendilerini ve çevrelerini bu tehlikeye karşı korumaya çağırıyoruz.”

14.03.2020

HAK-PAR(Hak ve Özgürlükler Partisi)

PAK(Kürdistan Özgürlük Partisi)

PSK(Kürdistan Sosyalist Partisi)
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.