DSG, Rusya ve Suriye ordusundan ortak tatbikat!

DSG, Rusya ve Suriye ordusundan ortak tatbikat!

.

A+A-

SANA'dan yapılan açıklamada, Demokratik Suriye Güçleri (DSG) ile Suriye ordusunun Halep bölgesinde Rus güçleri ile koordineli bir tatbikat gerçekleştirdiğini duyurdu.

TSK'nın Rojava'ya yönelik operasyon planı gündemini korurken DSG, rejimle tatbikat yaptı. Açıklama yapan Suriye resmi ajansı SANA, geçtiğimiz günlerde Suriye ordusunun Rus güçleriyle koordineli bir tatbikat gerçekleştirdiğini bildirdi.

Açıklamaya göre SANA, tatbikat sırasında Suriye ordusu askerlerinin Rus eğitmenlerle birlikte savaş uçaklarından paraşütle atlayış eğitimi gerçekleştirdiğini paylaştı.

Savaşçıların hazırlanan planı uygulamak ve belirlenen noktalara belirtilen zamanda ulaşmak için görevlerini tam bir başarı ile yerine getirdiğini bildirilen açıklamada, savaşçıların kendilerine verilerin görevleri yerine getirmeye hazır oldukları vurgulandı.

Tatbikat ile ilgili görüntüler SANA tarafından yayınlandı. Görüntülerde tatbikata ait görüntülerde hazırlıkların yürütüldüğü yerin adı belirtilmezken, çorak bir düzlükte yapılan paraşüt eğitimi görüntüleri paylaşıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.