Diyarbakır eski belediye başkanı hayatını kaybetti

Diyarbakır eski belediye başkanı hayatını kaybetti

Diyarbakır eski belediye başkanlı ve Diyarbakırspor’un eski başkanlarından 68 yaşındaki Nurettin Dilek, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

A+A-

Haber Merkezi - 1985-86 sezonunda Diyarbakır Belediye Başkanı iken aynı zamanda Diyarbakırspor başkanlığı da yapan ve yeşil-kırmızılı takımı Süper Lige taşıyan Nurettin Dilek, tedavi gördüğü Ankara’da hayata gözlerini yumdu.

Dilek’in cenazesi, vasiyeti üzerine memleketi Diyarbakır’da toprağa verilecek. Aynı zamanda iki dönem Anavatan Partisi’nden Diyarbakır milletvekilliği de yapmış olan Dilek’in vefatı başkanlık yaptığı Diyarbakırspor camiasında derin üzüntüye neden oldu.

Diyarbakırspor kulübü yaptığı yazılı açıklamada, “Kulübümüzün başkanlığını yaptığı 1985-86 sezonunda şampiyon yaparak Süper Lige taşımış olan Diyarbakır eski belediye başkanımız ve eski milletvekilimiz Nurettin Dilek’in vefatını derin üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Kendisine Allah’tan rahmet, sevenlerine, ailesine ve camiamıza başsağlığı diliyoruz” ifadelerine yer verdi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.