AKP’li Belediye Başkanı kaçak yapı inşaatına başladı

AKP’li Belediye Başkanı kaçak yapı inşaatına başladı

AKP’li Belediye Başkanı İbrahim Lale, kent merkezindeki meydanda yer alan imarsız arazide kaçak halı saha ve düğün salonu inşaatına başladı. Kaçak çalışmayı plakasız iş makinaları yapıyor.

A+A-

Haber Merkezi- Diyarbakır'da AKP’li Hani Belediye Başkanı İbrahim Lale, Bağlar ilçe sınırlarında bulunan Batıkent meydanındaki imarsız boş araziye iki halı saha ve bir düğün salonu inşaatına başladı. Daha önce de aynı arazinin Yenişehir ilçe sınırlarında kalan imarsız alana halı saha, düğün salonu ve yüzme havuzu yapan İbrahim Lale, gözünü bu kez de Bağlar sınırlarında kalan kısma dikti. 15 Kasım’da çalışmalara başlanılan alanda, plakası olmayan iş makinalarının çalışması dikkat çekiyor.  
 

KAÇAK ELEKTRİK HATTI ÇEKİLDİ

Mezopotamya Ajansı'nın haberine göre inşaat alanında bulunan elektrik kök hücre trafosundan kaçak hat çekildiği görüldü. Kaçak elektrik kullanımına dair yapılan ihbara rağmen, DEDAŞ ekiplerinin kontrolde bulunmadığı iddia edildi.
Dönem dönem inşaatı ziyaret eden İbrahim Lale, son olarak 24 Aralık’ta makam aracıyla kaçak yapıyı denetlediği aktarıldı.

Söz konusu çalışmanın, YSK tarafından Bağlar Belediyesi’ne başkan olarak atanan AKP’li Hüseyin Beyoğlu’nun onayıyla yapıldığı öne sürüldü.

Artı Gerçek

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.