AKP’den HÜDAPAR’a talimat; Seçime kadar bunları konuşmayın!

AKP’den HÜDAPAR’a talimat; Seçime kadar bunları konuşmayın!

.

A+A-

 HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nun açıklamalarının Cumhur İttifakı’nda rahatsızlık yarattığı ve AKP'nin, Yapıcıoğlu'ndan seçimlere kadar basına demeç vermemesini istediği iddia edidi.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nun açıklamalarının Cumhur'da rahatsızlık yarattığı ve AKP'nin, Yapıcıoğlu'ndan seçimlere kadar basına demeç vermemesini istediği öne sürüldü.

AKP’nin, Yapıcıoğlu’ndan seçimlere kadar "Türklük, anayasanın ilk dört maddesi" gibi Türk halkının "sinir uçlarına dokunan yorum ve değerlendirmeler yapmaması ve basına demeç vermemesinin istendiği" iddialar arasındaki yerini aldı.

Diğer yandan AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın, "AKP listelerinden seçimlere katılan HÜDA PAR" ile ilgili "HÜDA PAR ayrı bir parti. Tüzüğümüz ayrı, yönetimimiz, her şeyimiz ayrı. Biz Cumhur İttifakı olarak bir ittifak yaptık. Bizim HÜDA PAR ile ittifakımız yok. HÜDA PAR, Erdoğan’ı destekleme kararı aldı. HÜDA-PAR’ın mitinglerinde Türk bayrağı görüyorum. HDP’nin mitinglerinde Türk bayrağı gördünüz mü?" açıklamasını yapmıştı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.