Usulsüzlük başladı...AKP'li seçmen iki kez oy kullandı

Usulsüzlük başladı...AKP'li seçmen iki kez oy kullandı

Belçika'da yaşayan Şengül Erdoğan isimli bir yurttaş sosyal medya hesabında oy kullanırken çektirdiği fotoğrafları paylaştı. Erdoğan'ın paylaştığı fotoğraflarda iki kez oy kullandığı ve paylaşımlarından AKP'li olduğu anlaşılıyor.

A+A-
 

 

akpli

 

Ahval'in haberine göre Erdoğan ilk önce Brüksel'de oy kullandı. 15 Haziran'da Brüksel'de oy kullanırken çektirdiği fotoğrafı da "Oyumuzuda kullandik vatanimiza milletimize hayirli olur yolumuza DEVAM ederiz inşallah" diyerek paylaştı. 

 

Şengül Erdoğan, dün yaptığı paylaşımda ise İzmir Adnan Menderes Havalimanı'ndan oy kullanırken çektirdiği fotoğrafı paylaştı.

 

 

Erdoğan paylaşımına gelen "Masallah komsum oyları Çifter Çifter kullandin bu herkese nasip olmaz" yorumuna ise, "Bu seferlik oyle oldu figencim nazip diyeyim" cevabını verdi.

Şengül Erdoğan'ın iki kere oy kullanmasına sosyal medyadan da tepkiler geldi. Olay, EkşiSözlük'te tartışıldı.

 

 

Erdoğan, Facebook hesabından yaptığı paylaşımda ise fotoğrafların şaka amaçlı çekildiğini iddia etti. Erdoğan:

ARKADAŞLAR BEN FACBOOK DA SIZLERE BIR ŞAKA YAPMAK ISTEDIM ODA EŞEK ŞAKASI OLDU OYUMU IKI SEFER KULLANDIM DEMIŞTIM ZATEN BOYLE BIRŞEY MUMKUN DEGIL HERKESIN BILDIGI GIBI BEN OYUMU BRUXELDE KULLANMADIM SADE FOTOGRAF CEKINDIM.OYUMU IZMIR HAVAALANINDA KULLANDIM .SIZLERE BOYLE BIR ŞAKA YAPTIGIM ICIN HERKESDEN OZUR DILIYORUM " dedi.

 
 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.