Semra Güzel ile görüşen avukatlar iddiaları yalanladı

Semra Güzel ile görüşen avukatlar iddiaları yalanladı

.

A+A-

HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel ile saatler sonra görüşebilen avukatları, müvekkilleri hakkındaki iddiaları yalanladı.

Mart ayında dokunulmazlığı kaldırılan Halkların Demokratik Partisi (HDP) Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel, dün İstanbul’da gözaltına alındı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen Güzel, gece geç saatlere kadar avukatlarıyla görüştürülmedi.

Avukatlar: İstanbul’da gözaltına alındı

Tıklayınız: HDP’li Semra Güzel gözaltına alındı

Saatler sonra Güzel ile görüşebilen avukatları, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve iktidar yanlısı medya tarafından ortaya atılan “Edirne’de gözaltına alındı” iddialarının doğru olmadığını belirtti. Avukatlar, Güzel’in İstanbul’un Silivri ilçesinde bir dinlenme tesisinde gözaltına alındığını belirtti. Güzel’in peruk taktığı şeklinde dolaşan bilgilerin de doğru olmadığını kaydeden avukatlar, gözaltı sırasında kötü muamele olmadığı bilgisini paylaştı.

Güzel hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın gözaltı kararı verdiği, hakkında açılan soruşturmanın Ankara’da olduğunu belirten avukatlar, Güzel’in Ankara’ya götürülüp götürülmeyeceğinin henüz netleşmediğini aktardı.

Kaynak: Gazete Karınca

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.