PAK ve TDK-TEVGER Ortak Heyeti Amed Spor Kulübünü Ziyaret Etiler

PAK ve TDK-TEVGER Ortak Heyeti Amed Spor Kulübünü Ziyaret Etiler

.

A+A-

PAK Genel Başkan Yardımcısı Nurullah Timur, TDK-TEVGER Sözcüsü Yusuf Aydın ve PAK, TDK-TEVGER yöneticileri, Nezihe Karahan, İsmail Ay, Hüsnü Onuk, Mehmet Ali Yılmaz, Şerif Karakurt, Ramazan Kahramaner’den oluşan PAK, TDK-TEVGER ortak heyeti 09.03.2023, perşembe günü Diyarbakır’da Amed Spor Kulübü’nü ziyaret ettiler.

Amed Spor Kulübü Başkanı Selahattin Yıldırım, Amed Spor Kulübü Y.K.Üyesi Azad Dağ, Amed Spor Kulübü Tesisler Müdürü Mahmut Budakçı , PAK ve TDK-TEVGER ortak heyetini karşıladılar.

PAK ve TDK-TEVGER ortak heyeti, bu karşılamadan dolayı Amed Spor Yöneticilerine teşekkür etti .

PAK ve TDK-TEVGER ortak heyeti, Bursa’da Amed Spora yapılan fiziki ve sözlü saldırıları, tehditleri kınadıklarını, Amed Spor’un yanında olduklarını dile getirdiler.

PAK ve TDK-TEVGER ortak heyeti, bu saldırı karşısında toplumun tüm duyarlı kesimlerin kenetlendiğini, saldırıların karanlık güçlerin provokatif, Kürt karşıtı, ırkçı hezeyan ve planlarının bir ürünü olduğunu, Faili Meçhul cinayetlerin sembolü olan YEŞİL ve TOROS fotoğraflarının stadta taşınmasının da , bu kirli plan ve tehditlerin somut bir ifadesi olduklarını dile getirdi.

Amed Spor Kulübü Başkanı Selahattin Yıldırım da bu dostane ziyaret ve destekten dolayı PAK ve TDK-TEVGER ortak heyetine teşekkürlerini dile getirdi.

Selahattin Yıldırım ‘’Saldırılar maçtan önceki gece başladı. Maç esnasında da saldırlar ve tehditler devam etti. Maç bittikten sonra da, Bursa Spor'lu taraftar, yönetici ve futbolcular , Amed Sporlu futbolcuların soyunma odasına saldırdılar. Biz bu konuda hem Futbol Federasyonu hem de adli merciler nezdinde gerekli itiraz ve başvurularımızı yaptık. Sonuçlarını bekleyeceğiz. Elbette ki bu saldırılar bizleri yıldıramaz. Tüm halkımıza ve duyarlı kesimlere bizlere sundukları destekten dolayı teşekkür ediyoruz’’ dedi.

PAK ve TDK-TEVGER ortak heyeti ile Amed Spor Kulübü yöneticilerinin görüşmeleri sıcak ve dostane bir atmosferde gerçekleşti.

2-182.jpg1-152.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.