PAK heyeti Ahmet Türk’ü ziyaret etti

PAK heyeti Ahmet Türk’ü ziyaret etti

06.02.2017 Günü, PAK Genel Başkan Yardımcısı Nurullah Timur başkanlığında bir heyet, Ahmet Türk’ü, Qesra Qenco’da ziyaret etti.

A+A-

06.02.2017 günü PAK adına bir heyet, Ahmet Türk’ü, Qesra Qenco’da ziyaret etti. PAK Basın ve İletişim Bürosu adına yapılan açıklama de ziyaret hakkında şu bilgiler verildi:

”PAK Genel Başkan Yardımcısı Nurullah Timur,MYK üyeleri Faiz Eşin, Kutbettin Yıldız, Abdurrahman Ecer, Vahit Aba ile PAK Mardin İl Başkanı Bedran Acar ve PAK İl Yöneticileri Ahmet Türk’ü ziyaret ederek ,PAK Genel Başkanı Mustafa Özçelik ve tüm PAK üyeleri adına, geçmiş olsun dileklerini ilettiler.PAK heyeti, Ahmet Türk’ün, atanan kayyum ile belediye başkanlığı’ndan uzaklaştırılması ve tutuklanmasını bir haksızlık olarak ifade etti ve bu haksızlıkları kınadı.

Ahmet Türk, PAK heyetini sıcak bir şekilde karşılarak bu ziyaret için memnuniyetini dile getirdi ve teşekkürlerini sundu.

PAK heyeti ile Ahmet Türk, Kürdistan’ın genel durumu, yaşanan savaş ve Kürtler arası diyalog ile ilgili görüş alış verişinde bulundular.

Ziyaret dostane bir atmosferde son buldu”.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.