PAK Genel Başkanı Mustafa Özçelik Hamburg'da Kürt sivil kurumları, parti ve şahsiyetlerle görüştü

PAK Genel Başkanı Mustafa Özçelik Hamburg'da Kürt sivil kurumları, parti ve şahsiyetlerle görüştü

Kürdistan Özgürlük Partisi (PAK) Genel Başkanı Mustafa Özçelik ,bazı siyasi ve diplomatik görüşmeler gerçekleştirmek ve PAK Avrupa Dayanışma Kongresi'ne katılmak amacıyla Almanya'da bulunmaktadır.

A+A-

Mustafa Özçelik , PAK Parti Meclisi ve Avrupa Komitesi üyesi M.Ali Yıldırım ile birlikte 17.01.2018 günü Hamburg'da bir grup PAK taraftarı ve Kürt aydın ve siyasetçileriyle bir görüşme gerçekleştirdi.

18.01.2018 Günü de dört parçadan aprti ve sivil kurumlardan oluşan Hamburg Kürt Platformu((PAK,PDK-Başûr,PDK-Îran, HDK,PSK, HAKPAR, ÖSP, PDK-S, PYDKS, Partîya Pêşverû, Partîya Yekitîya Kurd li Sûrîyeyê, Partîya Yekitîya Kurdistanê, Partîya Serxwebûna Kurdistanê, Civaka Kurd li Almanyayê,KOMKAR,HEVKAR, Komeleya Jinên Kobanêile bir toplantı gerçekleştirdiler. Her iki toplantı ve görüşme HAVKAR Derneği'nin bürosunda gerçekleşti.

Bu görüşme ve toplantılarda Mustafa Özçelik, PAK'ın Kürdistan'ın dört parçası ve Türkiye'deki gelişmeler, örgütsel ve siyasal birlik, ulusal birlik, Ulusal Kongre, Kürt Seçim Bloku gibi konularda PAK'ın görüş , perspektif ve önerilerini dile getirdi.

Toplantı katılımcılarının sordukları sorular ve dile getirdikleri görüş ve önerilerle ve verilen yanıtlarla, toplantı verimli, katılımcı , dostane ve yurtsever duyguların paylaşıldığı bir atmosferde geçti. 19.01.2018

PAK Basın ve İletişim Bürosu

hamburg1.jpghamburg2.jpghamburg4.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.