Özgürlük Yolu Vakfi Kuruldu

Özgürlük Yolu Vakfi Kuruldu

Vakfın kuruluş işlemleri tamamlandığı ve birkaç gün önce resmi gazetede yayınlandığı belirtildi.

A+A-

Yazar- şair ve siyasetçi Kemal Burkay facebook sayfasında yayınladığı duyruda vakıf hakkında şu bilgileri paylaşmaktadir;

”Tarih, dil, edebiyat alanlarında kültürel çalışmalar yapmak; konferanslar-paneller düzenlemek; yayın yapmak; ülkede demokratik yaşamın gelişmesine katkıda bulunmak ve gerekli durumlarda, gençler başta olmak üzere gerek duyan kesimlere sosyal destek sağlamaktır. Yine koşulların elvermesine uygun olarak, Özgürlük Yolu Hareketi’nin geçmişten bu yana zengin kültürel birikimini, ürünlerini kapsayacak ve koruyacak bir kitaplık ve müze oluşturmaktır.

Vakfın merkezi Ankara’da, Kızılay semtine yakın aşağıdaki adrestedir:

Kültür Mah. Sağlık 2. Sokak, 56 / 10, ÇANKAYA.

Vakfın Mütevelli Heyeti ilk toplantısını 22 Temmuz 2017’de, Ankara’da, Evkuran Oteli salonunda (Ziya Gökalp Cad. Mediha Eldem Sok. No: 40) yapacaktır.

Toplantı saat 11’de başlayacak, kuruluş çalışmaları gözden geçirilecek, yeni döneme yönelik çalışmanın esasları programlanacak ve yeni Yönetim Kurulu ile Denetleme Kurulu seçilecektir.

Söz konusu toplantıya Mütevelli Heyet üyelerinin yanı sıra, Özgürlük Yolu hareketine geçmişten bu yana emek vermiş tüm dost ve arkadaşlarımız da davetlidir.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.