Menzil Cemaati de Cumhur İttifakı’na ve Erdoğan’a destek açıkladı

Menzil Cemaati de Cumhur İttifakı’na ve Erdoğan’a destek açıkladı

.

A+A-

HÜDA PAR’ın ardından Menzil Cemaati de Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve Cumhur İttifakı’na destek vereceğini açıkladı.

Menzil Cemaati’ne bağlı kurumlar olan Semerkand Vakfı, Beşir Derneği, GENÇKON ve TUMSİAD’ın ortak imzasıyla yayımlanan açıklamanın Erdoğan’a ve Cumhur İttifakı’na desteğin ifade edildiği bölümü şöyle:

“Son yıllarda dünyada yaşanan koronavirüs pandemisi, Rusya – Ukrayna Savaşı ve küresel enflasyonist ekonomik koşulların ülkemizdeki olumsuz etkilerinin üzerine Türkiye tarihinin en büyük afeti eklendi. Güzide ülkemizin; afetzede kardeşlerimizin bütün ihtiyaçlarını karşılaması, kentsel dönüşüm başta olmak üzere bütün gerekli afet tedbirlerini alması, büyümesi, zenginleşmesi ve daha da güçlenmesi gerekiyor. Biz bunun için istikrara ihtiyacımız olduğunu düşünüyoruz. Net hedeflerin hızlıca ve kararlılıkla hayata geçirilebilmesi adına geçtiğimiz kritik dönemin tecrübesini önemsiyoruz. Bu vesileyle hem Cumhurbaşkanlığı hem de Milletvekili Genel Seçimlerinde Cumhur İttifakı’nı destekliyoruz.”

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.