Kokain kaçakçısı Akat'ın, Erdoğan'la da fotoğrafı çıktı

Kokain kaçakçısı Akat'ın, Erdoğan'la da fotoğrafı çıktı

.

A+A-

Uyuşturucu ticareti suçlaması ile tutuklanan Ali Osman Akat’ın, Soylu'yla ortaya çıkan fotoğrafının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ve birçok bakanla birlikte fotoğrafları ortaya çıktı.

Kolombiya’dan Türkiye’ye "kozmetik ürün" adı altında uyuşturucu kaçakçılığı yaptığı suçlamasıyla tutuklanan L’actone Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Osman Akat’ın, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yla fotoğrafının ortaya çıkmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'la da fotoğrafı çıktı. Fotoğraflarda birçok bakan da yer alıyor.

Soylu'nun bu kez de uyuşturucu kaçakçılığından tutuklanan Akat'la görüntüleri ortaya çıktı

AKAT KENDİ İNTERNET SİTESİNDE YAYINLAMIŞ

Akat’ın kendi internet sitesinde; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve Numan Kurtulmuş, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, eski Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, eski Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, eski Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Hakan Atilla ve TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ile birlikte çekilmiş fotoğraflarının yayınlandığı ortaya çıktı. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.