'Erdoğan'ı biz kurtardık, bundan sonra biz ne dersek o olacak' diyen MHP Genel Başkan Yardımcısı görevden alındı

'Erdoğan'ı biz kurtardık, bundan sonra biz ne dersek o olacak' diyen MHP Genel Başkan Yardımcısı görevden alındı

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sefer Aycan, “Bundan sonra Meclis’te siyaseti MHP yapacaktır. Biz ne dersek, o olacaktır” dedi, saatler sonra genel merkez tarafından görevinden alındı

A+A-

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Maraş Milletvekili Sefer Aycan, Dulkadiroğlu İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği akşam yemeğinde milletvekili adayları ve partililerle bir araya geldi.

MHP’nin tüm anketlerde %5-6 oy oranında gösterilerek, Meclis dışı kalması ve az vekil çıkarması, böylece de kendi içinde kaosa düşmesi için bir algı operasyonu yürütüldüğünü ileri süren Aycan, “Bu seçimlerde en başarılı parti MHP’dir. Bunu tüm kamuoyu, tüm basın böyle değerlendiriyor. Bu seçimde iki kazanan var. Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan, milletvekilliği seçiminde ise MHP’dir”dedi.

Aycan sözlerini şöyle sürdürdü:

Bundan sonra bütün gözler 49 vekilin ve genel başkanımızın üzerinde olacaktır. Bundan sonra mecliste siyaseti MHP yapacaktır. Biz ne dersek, o olacaktır. Bugün MHP Meclis’te kilit konumdadır ve MHP’nin genel başkanı hem Recep Tayyip Erdoğan’ı kurtarmıştır, hem Adalet ve Kalkınma Partisi’ni kurtarmıştır, hem Meclis’i kurtarmıştır, hem devleti kurtarmıştır. Bu da böyle bilinsin.

Aycan’ın açıklamaları sabah saatlerinde haberlere yansırken, kısa bir süre sonra ise Aycan’ın genel merkez tarafından görevden alındığı öğrenildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.